El e omul care i-a trimis mesajul de ameninţare şefului FRF: "Craiova e familia mea! Sandu a ucis-o!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Sandu a primit ieri un SMS de ameninţare cu autor necunoscut. Adrian Mititelu era principalul vizat de şeful FRF, însă adevăratul autor a decis să iasă în faţă şi să recunoască!

"Ai scăpat de cancer, dar de mine nu o să scapi niciodată!" a primit Mircea Sandu ieri pe telefon. Preşedintele FRF îl suspecta pe Adrian Mititelu ca autor, după dezafilierea Universitaţii Craiova, însă nu a fost acesta cel care l-a trimis. Totuşi, omul care a trimis mesajul are legătura cu echipa olteană.

Gabi Blondu', unul dintre şefii galeriei de la Universitatea Craiova, e autorul SMS-ului de ameninţare. Acesta a explicat de ce a decis să recurgă la un asemenea gest: "Mircea Sandu a ucis ce îmi era cel mai drag, e ca şi cum mi-ar fi ucis familia!" a spus Blondu' pentru www.sport.ro.

"Care e problema, eu spun ce simt! Familia mea era Universitatea Craiova! Cum aţi reacţiona dacă cineva v-ar răpi familia?! Nu-i ameninţare, ameninţare e când cineva vrea să îi facă ceva rău. Am trimis SMS de pe numărul meu, acelaşi lucru i-l spun şi în faţă!" a mai spus liderul galeriei oltene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite