Eintracht Frankfurt l-a ratat pentru a doua oară pe Dorinel Munteanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea Eintracht Frankfurt a încercat de două ori să semneze un contract cu Dorinel Munteanu, prima dată în 2003, când era jucător la Wolfsburg, apoi, la finalul acestui sezon, când l-a dorit ca antrenor, ambele încercări nefiind finalizate.

Dorinel Munteanu a optat acum să-şi prelungească înţelegerea pentru încă două sezoane cu Oţelul Galaţi. În acest sezon, Oţelul Galaţi a câştigat în premieră titlul de campioană a României, urmând să evolueze direct în grupele Ligii Campionilor. Eintracht Frankfurt a ocupat poziţia a 17-a în această ediţie de campionat în Bundesliga, retrogradând în liga a doua germană

În 2003, gruparea Eintracht Frankfurt, nou promovată în prima ligă germană, a dorit să-l achiziţioneze pe jucătorul Dorinel Munteanu, pe atunci la VfL Wolfsburg. De asemenea, tot în acel sezon, Eintracht a intenţionat să-l transfere pe Ionel Ganea, aflat la final de contract cu VfB Stuttgart. Niciunul dintre cele două transferuri nu s-a perfectat. La Eintracht Frankfurt a jucat între 1997 şi 1999, Albert Streit, care are cetăţenie germană şi este născut în martie 1980 la Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite