Ei centrează, ei dau cu capul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii au cea mai subţire organigramă din Liga I. Aşa se face că Dinu Gheorghe şi Marius Şumudică trebuie să se ocupe de la cantonamente până la mesele jucătorilor. Şumudică ar dori un om care să medieze relaţia dintre echipă şi conducere şi care să urmărească şi fotbalişti sau jocul adversarilor.

Marius Şumudică este la Rapid omul bun la toate. Ultimul conflict declanşat la club, cu jucătorii care au refuzat să intre în cantonament, l-au făcut şi pe antrenor să-şi expună nemulţumirile.

Pe lângă faptul că a trebuit personal să discute cu Copos şi „Vamă" ca jucătorii să-şi primească salariile restante de trei luni, Şumi trebuie să se ocupe în Giuleşti până şi de masa fotbaliştilor! Acesta le transmite conducătorilor că trebuie să aducă neapărat un director sportiv la club, în condiţiile în care el şi Dinu Gheorghe au toate problemele clubului pe cap.

„La Steaua sunt birourile pline de oficiali, la Dinamo sunt peste 10 oameni care lucrează pe lângă echipă, iar eu trebuie să fac de toate. La Rapid trebuie să avem şi noi măcar un director sportiv", s-a confesat Şumi apropiaţilor.

Antrenorul e nemulţumit, mai ales că în plină campanie de achiziţii, clubul nu are pe nimeni mandatat să urmărească jucători din ţară şi străinătate, iar în aceste condiţii în Giuleşti nu există o listă cu fotbalişti pe care Rapid să-i achiziţioneze acum sau din vară. Strâmtoraţi şi de lipsa lichidităţilor, giuleştenii şi-au consolidat lotul doar cu Pancu, venit liber de contract, şi cu Ciolacu, un atacant adus de la Rapid II.  

A vrut să-l aducă pe Iencsi



Nemulţumirea lui Şumi a plecat de la faptul că a încercat să-l readucă în Giuleşti pe Adrian Iencsi, însă George Copos a lungit tratativele până când fostul jucător al giuleştenilor a ales să semneze până în vară cu Târgu‑Mureş.

„Vamă" nu a reuşit să-l aducă la Rapid ca director sportiv nici pe Narcis Răducan, care a ales să semneze cu Steaua.

Organigramele cluburilor mari din Bucureşti

-Teia Sponte - vicepreşedinte CA
-Iulian Ghiorghişor - vicepreşedinte CA
-Valeriu Argăseală - preşedinte CA
-Mihai Stoica - manager general
-Bobby Durbac - director de marketing
-Helmuth Duckadam - preşedinte de imagine
-Narcis Răducan - director sportiv
-Marius Ianuli - team manager Dinamo
-Nicolae Badea - preşedinte CA
-Cristi Borcea - preşedinte executiv
-Marian Albu - director economic
-Tică Dănilescu - director sportiv
-Mircea Copaci - vicepreşedinte
-Cornel Dinu - administrator delegat
-Adrian Alexandrescu - relaţii internaţionale Rapid
-George Copos - preşedinte CA
-Dinu Gheorghe - preşedinte executiv

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite