Egalul de la Ploieşti cutremură vestiarul campioanei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana CFR Cluj nu a obţinut decât o remiză pe terenul celor de la Astra Ploieşti, iar conducerea îşi pune memoria la încercare pentru a afla când a fost echipa pe un astfel de loc, începând cu al doilea sezon de după promovare

Batin a adus un punct celor din Gruia în confruntarea de pe terenul formaţiei antrenate de Tibor Selymes, iar vestiarul a luat foc, după ce căpitanul Cadu le-a ţinut o adevărată morală colegilor. CFR s-a transformat într-o echipă de pluton şi nimeni nu mai crede într-un loc de cupele europene la finalul acestui sezon. După ce prahovenii au deschis scorul prin Strătilă, Paul Batin a marcat primul său gol în Liga I şi a adus un punct echipei care la începutul sezonului pornea cu un obiectiv clar: cucerirea unui nou titlu de campioană.

Minteuan a folosit următoarea formulă de echipă: Nuno Claro - Panin, Cadu, Rada, Edimar (36, Diogo) - Kivuvu - Hora, E. Dică (56, Batin), Peralta, Nicoară - Kapetanos (46, Bud).

În urma rezultatului, CFR rămâne pe locul 8 al clasamentului, cu 29 de puncte adunate în cele 21 de etape scurse până acum, fără perspective de Europa League. Clujenii se află la 5 puncte de ultimul loc calificant în cupele europene, ocupat în acest moment de Dinamo.

„Nu se poate ca echipa aceasta să fie pe un astfel de loc. Trebuie să punem toţi umărul şi să salvăm ruşinea acestui sezon în meciurile care au rămas. Se pare că nu avem toţi acelaşi ţel, nu luptăm pentru aceste culori“, a fost mesajul transmis coechipierilor de căpitanul Cadu colegilor din vestiar, conform unor persoane apropiate echipei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite