Egali cu austriecii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Mihai Stoichiţă au remizat cu Red Bull Salzburg, în ultima zi a primului stagiu de pregătire din Antalya. Bulgarul Jivko Jelev a ieşit accidentat în minutul 9. Bogdan Stancu a deschis scorul în prima repriză marcând primul gol al roş-albaştrilor din anul 2010, însă echipa antrenată de olandezul Huub Stevens a egalat prin nigerianul Rabiu Afolabi.

Steliştii n-au reuşit să se impună nici în faţa campioanei Austriei, Red Bull Salzburg, după ce pierduseră şi jocul-şcoală disputat în compania echipei lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk.

Roş-albaştrii au marcat primii, graţie unei combinaţii de efect dintre Surdu şi Bogdan Stancu, dar Rabiu Afolabi a reuşit să egaleze în partea a doua a întâlnirii.

Jivko Jelev a fost titularizat şi de această dată de Mihai Stoichiţă în centrul apărării, alături de Eugen Baciu, însă bulgarul n-a rezistat pe gazon decât nouă minute. Stoperul a fost înlocuit cu Alex Tudose, după ce a primit o lovitură în figură de la fostul atacant al celor de la Bayern München, Alexander Zickler, ajuns la vârsta de 36 de ani.

„Când a ieşit de pe teren a spus că se simte ameţit, aşa că doctorul a luat decizia de a-l scoate de pe teren. Nu are însă nicio leziune, ba chiar am fi putut să-l mai băgăm şi în repriza a doua, dar am zis să nu riscăm inutil", a precizat la final preşedintele Valeriu Argăseală.

Fostul coleg al lui David Beckham de la Los Angeles Galaxy, Josh Tudela, a fost trimis în teren de „Lippi" pe finalul partidei, în locul lui Mihăiţă Pleşan, însă n-a rupt gura târgului. Americanul a avut doar câteva atingeri de balon, prea puţin pentru a putea trage o concluzie.

Petre Marin, căpitan

Chiar dacă patronul a spus clar că nu-şi doreşte ca Petre Marin să devină noul căpitan, în urma plecării lui Sorin Ghionea la FC Rostov, antrenorul Mihai Stoichiţă a decis ca banderola să fie purtată în timpul meciului de ieri chiar de către veteranul din apărarea Stelei.

Mihai Stoichiţă: „Fraţii Karamyan ar fi utili la Steaua"

Marian Iancu a dezvăluit ieri că gemenii Artiom şi Arman Karamyan şi-au reziliat contractele cu FC Timişoara. „Sunt jucători care îşi doreau salarii mai mari şi era normal să caute asta în altă parte", a explicat Iancu. „Nu ştiam că fraţii Karamyan sunt liberi de contract, aşa că nu am vorbit cu ei.

Eu sunt interesat de orice jucător bun, iar ei sunt foarte buni. Ar fi utili la Steaua, dacă vă gândiţi bine, noi avem un singur jucător de acest profil, Toja, în rest am improvizat. Prezenţa lor ar creşte concurenţa", a zis şi Mihai Stoichiţă. Altfel, preşedintele Argăseală a declarat că roş-albaştrii urmăresc patru fundaşi centrali din străinătate.

1-1

Steaua - Red Bull Salzburg

Steaua (prima repriză): Tătăruşanu - P. Marin, Jelev (Tudose), E. Baciu, Emeghara - Szekely, Pleşan, Toja, Nicoliţă - Surdu, B. Stancu
A doua repriză: Tătăruşanu - P. Marin, Tudose, E. Baciu, Emeghara (Golanski) - Szekely (Bicfalvi), Pleşan (Tudela), Toja (I. Năstăsie), Nicoliţă (A. Ionescu) - Cr. Tănase, Kapetanos
Antrenor: Mihai Stoichiţă
Au marcat: B. Stancu 22 / Afolabi 62

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite