Egal nocturn în Bărăgan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unirea Urziceni şi Rapid au remizat,0-0, la capătul unei partide în care ambele echipe s-au remarcat prin prudenţa excesivă de care au dat dovadă.

Impulsionat de succesul clar obţinut în faţa celor de la FC Vaslui în etapa inaugurală, Marius Şumudică, antrenorul cu trecut de ultras rapidist, a început cu o distribuţie mult mai ofensivă decât cea aliniată în Giuleşti.
Fostul atacant l-a lăsat doar pe Lazăr în faţa apărării pentru a-i face loc printre titulari şi lui Cassio, „bombardierul" brazilian transferat de la Leiria. De partea cealaltă, Levy i-a iertat pe „petrecăreţii" Brandan şi Semedo, care au revenit în primul unsprezece, însă tensiunea s-a resimţit şi aseară în jocul Unirii. Fără „salvatorul" Arlauskis în poartă, lituanianul fiind accidentat, ialomiţenii puteau lua gol destul de repede, dar Cassio a reluat pe lângă centrarea ideală a conaţionalului Spadacio. Replica gazdelor a venit însă imediat, dar Bilaşco n-a nimerit cadrul porţii lui Bornescu. Herea a avut şi el golul în vârful bocancului, însă fostul căpitan al giuleştenilor, Maftei, a intervenit salvator. Repriza a doua a debutat cu o nouă ocazie ratată de Cassio, dar nici de această dată atacantul de 27 de ani n-a găsit spaţiul porţii, pentru ca „bătrânul" Cătălin Grigore să respingă apoi şi şutul puternic al lui Roman. Nici echipa din Bărăgan n-a fost mai inspirată în avanposturi, elevii lui Levy părând să stăpânească însă la perfecţie lecţia lui 0-0, partida de aseară fiind cel de-al treilea meci consecutiv al Unirii încheiat cu o remiză albă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite