Edi Iordănescu: "Voi discuta cu Lăcătuş, dar înclin să plec"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor interimar al Stelei Eduard Iordănescu a declarat, luni, pentru ProSport, că va discuta cu noul tehnician al formaţiei, Marius Lăcătuş, privind posibilitatea de a rămâne în staf, dar în acest moment crede că soluţia mai bună pentru el ar fi să părăsească gruparea "roş-albastră".

"N-am vorbit încă cu Marius Lăcătuş şi nici nu-mi permit să-l sun eu. Dacă mă va suna, voi avea o discuţie cu el, dar eu înclin să plec în acest moment de la Steaua. Mi se pare normal ca Lăcătuş să vină cu staful lui la Steaua, să vină cu oameni noi", a spus Iordănescu.

Fost antrenor secund al echipei Steaua din mandatul lui Ilie Dumitrescu, Iordănescu a precizat că era conştient de faptul că nu e încă momentul cel mai favorabil pentru el să preia gruparea "roş-albastră". "După meciul cu Astra, eu am avut o discuţie cu Ilie Dumitrescu şi am convenit să rămân până se va găsi soluţia cea mai bună. Mie îmi era foarte greu să motivez jucătorii, când ei citeau în presă tot timpul că vine antrenorul X sau Y. Sunt pasionat de meseria asta, mă documentez şi ştiu că mai am multe de învăţat. Nu era un moment favorabil acum pentru mine ca eu să fiu antrenor principal la Steaua", a precizat Eduar Iordănescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite