Echipele gălăţene din eşaloanele doi şi trei - gata pentru start

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele din eşaloanele doi şi trei se află în preajma debutului oficial într-un nou sezon competiţional. Amânate cu o săptămână din cauza caniculei - dar şi a imposibilităţii unor echipe de a se înscrie în competiţie - formaţiile celor două eşaloane vor debuta în weekendul viitor, informează "Viaţa Liberă".

* FCM Dunărea (Liga a II-a) a avut ultimul "amical" la mijlocul săptămânii trecute. Parteneră a fost o echipă din eşalonul al treilea - Unirea Slobozia, una dintre echipele de top. Elevii antrenorului Viorel Tănase s-au impus cu scorul de 2-1.

Mâine, dunărenii susţin prima partidă oficială din acest sezon - în cadrul competiţiei naţionale "Cupa României". Adversară va fi CS Panciu (antrenor Sorin Haraga), echipă care a eliminat-o pe Politehnica Galaţi la penaltiuri, în etapa precedentă. Întâlnirea are loc în oraşul vrâncean (ora 17,30).

* Politehnica şi-a încheiat seria meciurilor de verificare - în număr de şase. Ultimul dintre ele a fost cel de la Smulţi, în campania echipei locale Fulgerul (Liga a IV-a), antrenată de Eugen Baştină (secundul FCM Dunărea).

* Oţelul II a dat o fugă la Tecuci, pentru un "amical" cu formaţia locală a Clubului Sportiv Şcolar. Tecucenii - cu o echipă foarte tânără - au avut onoarea de a deschide scorul, prin Nicolae Zlătaru, după care au cedat iniţiativa gălăţenilor.

Aceştia au făcut, cu adevărat, o bună verificare. Finalmente, elevii lui Vivi Stamate şi Tudorel Pelin s-au impus cu scorul de 7-1 (4-1). Golurile oaspeţilor i-au avut ca autori pe Blănaru - 2, Miron, B. Tache, Swartz, Butoi şi Coropcă.

* În prima etapă a noului sezon - programată pe 27 şi 28 august - echipele gălăţene vor juca astfel: FCM Dunărea - acasă, cu Gloria Buzău, Oţelul II - la Cetatea Tg. Neamţ, în timp ce Politehnica va primi vizita echipei Rapid Suceava.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite