Echipa lui Gică Popescu, amicale cu Rapid, Kuban şi Galatasaray!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chindia Târgovişte a plecat în cantonament în Antalya, unde va disputa partide de verificare cu echipa lui Dan Petrescu sau Galatasaray, club unde a evoluat Gică Popescu şi Gică Hagi.

"Ca toate echipele care au plecat în Antalya, mergem să pregătim cât mai bine returul. Vedeţi si dumneavoastră ce vreme e afară”, a spus Răzvan Dobre, mijlocaşul de 28 de ani al Chindiei Târgovişte, pentru Dolce Sport.

“O să avem şi noi meciuri destul de tari, cu echipe foarte bune şi de la noi din campionat şi din străinătate. Toate sunt la fel de importante, avem şi meci cu Rapid, cu Petrolul Ploieşti, cu echipa lui Dan Petrescu am înţeles, dar cel mai important este cel cu Galatasaray Istanbul”, ne-a dezvăluit Dobre.

“O să fie nişte meciuri în care sper să ne dovedim valoarea şi la finalul returului să promovăm”, a spus şi colegul său, Sorin Buşu.

“Eu am dorit ca în această perioadă de pregătire să avem meciuri cu echipe foarte, foarte importante , care să ne pună cu siguranţă probleme , pentru că numai aşa copiii tineri pot creşte . Mi-aş dori să-l bat pe Dan Petrescu în acel amical, dar  mi-aş dori şi mai tare să-l bat într-un  meci oficial”, a spus şi patronul echipei, Gică Popescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite