Echipa "Generaţiei de Aur" a câştigat un meci caritabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa "Generaţiei de Aur" a învins o selecţionată "Politehnica Timişoara", cu scorul de 6-4, vineri, la sala "Constantin Jude" din Timişoara, într-un meci caritabil, în sprijinul fetiţei de cinci ani adoptată de fostul internaţional Iosif Rotariu.

Echipa "Generaţiei de Aur", condusă de Emerich Dembrovschi, a fost alcătuită din Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Miodrag Belodedici, Silviu Lung, Anton Doboş, Cosmin Contra, Paul Codrea şi Iosif Rotariu.

În selecţionata "Poli", alcătuită de Ion V. Ionescu, au evoluat Ion Almăşan, Ioan Timofte, Marcel Băban, Sorin Vlaicu, Oct.Popescu, Valentin Velcea, Adrian Stoicov, Frunză, Manea, Leo Naidin, Cristi Daminuţă şi Dancia.

Golurile câştigătorilor au fost marcate de Gh.Popescu (2), Hagi, Codrea, Rotariu şi Doboş.

Partida, la care au asistat aproximativ 1.500 de spectatori, a fost arbitrată de Ion Crăciunescu.

După meci a fost organizată o licitaţie, direct în sala "Constantin Jude", cea mai mare sumă plătită pentru un tricou fiind 500 de euro. Preţul unul bilet de intrare la eveniment a fost de 10 lei.

"A fost o plăcere să ne întâlnim cu foşti colegi de la naţională şi de la Poli Timişoara. Mă bucur că toţi cei invitaţi au răspuns afirmativ şi au venit pentru Kassandra. Sper să adunăm suma de care ea are nevoie. Cu cât va pleca mai repede în Franţa, pentru a fi operată, cu atât va fi mai bine pentru ea", a spus Iosif Rotariu la finalul meciului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite