E clar: revine Dinu Gheorghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Vamă“ i-a promis lui George Copos încă din iarnă că, dacă nu se va califica în cupele europene cu FC Braşov, va accepta să se întoarcă în Giuleşti. Giuleştenii şi-au găsit deja conducător. Dinu Gheorghe va reveni la Rapid, formaţie la care a cunoscut succesul ca preşedinte.

FC Braşov a tremurat serios în campionat şi a pierdut şi şansele de a merge în Liga Europa odată ce a irosit şi calificarea în finala Cupei României. Acum, Dinu Gheorghe, măcinat de probleme financiare la gruparea de sub Tâmpa, a „explodat" după partida cu Unirea Urziceni şi a spus clar că din vară îşi va depune demisia.

Practic, gestul îl împinge pe Gheorghe spre Rapid. „Vamă" a fost îndelung curtat de George Copos, care nu poate uita perioada în care cu Dinu - preşedinte, şi cu Răzvan Lucescu - antrenor, a reuşit să ducă Rapidul în sferturile Cupei UEFA.

Au simţit lipsa unui şef

Mai mult, în acest moment, alb-vişiniilor le lipseşte un veritabil conducător. Actualul preşedinte, Ion Taban, se ocupă mai mult de latura administrativă a clubului, dar nu şi de partea sportivă. Antrenorii din ultima vreme ai „feroviarilor", Manea sau Hizo, s-au plâns de lipsa unui adevărat lider, care să se lupte pentru Rapid şi pentru echipă.

Copos are, încă din iarnă, garanţia că Dinu Gheorghe va reveni la Rapid. Lucru recunoscut atunci de preşedintele Braşovului într-un interviu acordat ziarului „Adevărul". „La finalul campionatului este posibil orice, chiar să revin la Rapid", ne-a spus „Vamă".

Mai mult, Gheorghe a declinat, repetat, ofertele venite din Ghencea şi din Şoseaua „Ştefan cel Mare". Motivul ? „Am refuzat Steaua şi Dinamo pentru că sunt rapidist", a concluzionat „Vamă".

„Grigorie nu va mai juca la Rapid"

În minutul 32 al partidie cu Dinamo, Andone l-a schimbat pe Grigorie cu Herea. Extrem de deranjat, mijlocaşul l-a înjurat pe Răduţă şi a plecat direct la vestiar. Andone era furios după meci, anunând că îl va amenda dur. „Grigorie nu a înţeles că el a fost cel care a greşit la primul gol marcat de dinamovişti.

O să anunţăm şi la Liga Profesionistă, când îi luăm din bani, ca să nu mai facă el d-astea cu mine. Va rămâne în lot, dar nu va mai juca. Cât mai are contract, nu o să mai ia niciun leu", a spus, nervos, Andone.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite