EXCLUSIV Marius Martiş după ieşirea din arest: "Mă simt venit ca de pe altă lume"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul arbitru Marius Martiş a fost eliberat azi din arest preventiv. El a fost arestat în urmă cu cinci luni în cazul "Miă pentru atrbitri" de la Piteşti.

La puţine momente de la ieşirea din Penitenciarul Colibaşi, Martiş a făcut primele declaraţii în exclusivitate pentr "Adevărul". "Parcă am venit dintr-o altă lume. Este rău că am stat acolo aşa de mult pentru faptele altora. A fost greu. Eu sunt o fire mai puternică, dar Ionică Serea a suferit mult. Aveam un anumit program acolo pe care trebuia să-l respectăm. Acolo eşti rupt de lume", au fost primele cuvinte ale lui Marius.

Marius Martiş este fiul unui potent om de afaceri din Focşani. Anul trecut, Martiş junior s-a mutat într-o casă estimată la un milion de euro lângă o fabrică de panificaţie deţinută de tatăl său.

Marius Martiş a fost trimis în judecată de porcurorii DNA sub acuzaţia de complicitate la infracţiunea de dare de mită. Este invinuit că ar fi intermediat darea sumei de 21.000 de euro arbitrului Ionică Serea de către patronul echipei FC Argeş, Cornel Penescu, printr-un om de încredere al acestuia, Liviu Făcăleaţă. Şi Penescu, şi Făcăleaţă au stat arestaţi două săptămâni din această cauză. Serea a ieşit din arest vinerea trecută.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite