EXCLUSIV Arpad Paszkany le va plăti copiilor o pensie alimentară lunară de 15.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, va plăti fiecăruia dintre cei doi copii pe care-i are cu fosta soţie Kinga, o pensie alimentară de 7500 de euro lunar, până când aceştia vor ajunge la vârsta majoratului

Arpad şi Kinga Paszkany sunt oficial divorţaţi, la data de 17 mai, Judecătoria Cluj-Napoca pronunţând sentinţa definitivă în procesul de divorţ intentat de Kinga în luna ianuarie a acestui an. Sentinţa a fost pronunţată ca urmare a acordului dintre soţi şi în dosar nu a fost invocat niciun motiv al rupturii căsniciei.

Kinga va păstra în continuare numele soţului, conform înţelegerii dintre cei doi, în timp ce ambii copii, Robert (12 ani) şi Timea (9 ani), vor rămâne în custodia mamei, iar tatăl va păstra dreptul de a avea legături personale cu aceştia.

Sentinţa este irevocabilă pentru toate capetele de cerere. Omul de afaceri s-a obligat la plata unei pensii alimentare lunare de 7500 de euro pentru fiecare dintre cei doi copii. Foştii soţi nu şi-au făcut partajul, urmând ca bunurile comune ale familiei să fie împărţite ulterior, printr-un acord amiabil.

Află mai multe despre averea lui Arpad Paszkany pe forbes.ro

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite