EXCLUSIV: Thomas Boehm, impresar Traore:”Lacina nu este un jucător ieftin”!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lacina Traore este unul dintre cei „vânaţi" fotbalişti ai campioanei CFR Cluj. Atacantul de 20 de ani este de ceva timp în atenţia unor cluburi din Anglia, Germania şi Olanda, însă conducătorii din Gruia nu vor să-l lase să plece pe mai puţin de patru milioane de euro

Arsenal, FC Porto, ŢSKA Moscova. Udinesse, AS Roma sunt doar câteva dintre cluburile despre care s-a spus că l-ar dorit pe atacantul ceferist Lacina Traore.

Fotbalistul mai are încă trei ani contract cu echipa din Cluj, însă acest lucru nu i-ar împiedica pe şefii din Gruia să-i dea drumul jucătorului ivorian dacă primesc 4 milioiane de euro.

Impresarul lui Traore, Thomas Boehm a explicat, în exclusivitate pentru Adevărul, care este situaţia jucătorului în acest moment.

„Suntem în discuţii cu mai multe cluburi din Anglia, Germania, Olanda. Nu s-a ajuns încă la nicio ofertă concretă. Oricum, Lacina nu este un jucător ieftin, dar nici foarte scump. Sunt multe echipe care îl monitoriează de mult, mulţi întreabă de el, dar, acum că este criză financiară pe plan mondial, este destul de greu să vinzi pe un preţ foarte, foarte bun", a spus Boehm.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite