Kone apelează la "femeia-vraci": "Sper să mă ajute Marijana"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul campioanei CFR Cluj, Yssouf Kone, va afla vineri dacă trebuie să se opereze la genunchi după ce s-a accidentat grav în meciul cu Victoria Brăneşti. Fotbalistul speră să scape de "cuţit" şi i-a cerut ajutorul Marijanei Kovacevici.

Două luni de pauză este cel mai optimist pronostic în cazul lui Yssouf Kone. Jucătorul campioanei aşteaptă cu sufletul la gură verdictul medicilor, care i-au transmis că vineri vor lua o decizie în privinţa necesităţii operaţiei la genunchi.

Până atunci ănsă, Kone a apelat la Marijana Kovacevici, sârboaica care l-a mai tratat în trecut şi l-a pus pe picioare într-un timp foarte scurt.

"Ieri i-am trimis rezultatul de la RMN Marijanei, să vedem dacă mă poate ajuta ea cu tratamentul sau nu. Ea este o foarte bună prietenă a mea, iar colaborarea  noastră nu are nicio legătură cu echipa sua oamenii de la club", a spus Kone pentru Adevărul.

Mai mulţi jucători ai CFR-ului au apelat la serviciile farmacistei sârboaice, însă relaţiile dintre ea şi clubul din Gruia s-au rupt din cauza unei dispute pe care femeia a avut-o cu aptronul Arpad Paszkany.

Fotbaliştii sunt însă mulţumiţi de serviciile Marijanei şi o contactează pe cont propriu.

Van Persie, Riera, Benayoun, Fabio Aurelio, Glen Johnson sau Frank Lampard sunt doar câţiva dintre "pacienţii" Marijanei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite