EXCLUSIV. Medicul Dumitru Ionaşcu: "Fotbalistul Galamaz nu are fractură de os zigomatic!" UPDATE: George Galamaz a fost adus la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbaliștii Stelei îi aplică o pedeapsă corporală huliganului care l-a lovit în figură pe Galamaz
Fotbaliștii Stelei îi aplică o pedeapsă corporală huliganului care l-a lovit în figură pe Galamaz

Fundaşul echipei Steaua, George Galamaz, a fost adus cu ambulanţa de la Ploieşti la Spitalul Militar din Capitală, după ce a fost lovit de un suporter la meciul cu Petrolul, din etapa a XII-a a Ligii I. Imediat după sosirea ambulanţei cu Galamaz, la spital au sosit şi preşedintele CA al FC Steaua Valeriu Argăseală şi directorul sportiv Narcis Răducan.

Deşi oficialii Stelei, în frunte cu Gigi Becali, au spus că George Galamaz ar avea nevoie de operaţie, se pare că situaţia nu e atât de gravă. Doctorul Dumitru Ionaşcu, aflat de gardă la Spitalul Judeţean Prahova, ne-a declarat în exclusivitate: "A fost adus un jucător de fotbal care prezenta o contuzie facială uşoară. Radiografiile pe care i le-am efectuat nu au arătat prezenţa unei fracturi. El va fi tratat la Bucureşti, acolo unde a solicitat să fie transferat". Ciprian Tătăruşanu n-a mai ajuns la spital, rănile sale fiind superficiale. "Galamaz e în afara oricărui pericol", a declarat, la ora 00.30, şi Narcis Răducan, directorul sportiv al echipei Steaua Bucureşti.

George Galamaz
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite