EXCLUSIV / Lăcătuş improvizează şi la Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Lăcătuş
Marius Lăcătuş

Aflat sub presiune şi în criză de rezultate, tehnicianul echipei din Ghencea e nevoit să se descurce astăzi fără ambii mijlocaşi dreapta din lot, Janos Szekely şi Bănel Nicoliţă.

Pe lângă declaraţiile belicoase date de patron pe tot parcursul acestei săptămâni, Marius Lăcătuş are şi alte motive serioase de îngrijorare înaintea partidei de azi cu FCM Târgu-Mureş, ce poate fi decisivă pentru viitorul său la Steaua. Astfel, antrenorul în vârstă de 46 de ani nu se poate baza pe serviciile a doi dintre senatorii de drept din apărare, Geraldo Alves şi Iasmin Latovlevici, primul fiind suspendat, iar cel de-al doilea accidentat. Nici Ifeanyi Emeghara nu este complet refăcut, nigerianul plângându-se încă de dureri, după ce a stat pe tuşă în ultima lună din cauza unei rupturi musculare.

Cea mai mare problemă a „Fiarei" este însă legată de postul de mijlocaş dreapta, întrucât ambii jucători de acest profil din lot, Janos Szekely şi Bănel Nicoliţă, sunt accidentaţi. O soluţie în acest sens ar putea fi reprofilarea lui Laurenţiu Marinescu, mijlocaş central de meserie, însă Lăcătuş pare mai degrabă tentat să mizeze pe viteza lui Romeo Surdu, atacantul descurcându-se destul de bine pe acest post şi în repriza secundă a partidei cu Gaz Metan Mediaş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite