EXCLUSIV Lăcătuş, aproape de a fi numit selecţionerul Bulgariei / "Sunt zvonuri!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima oară la FC Vaslui, Marius Lăcătuş este pe cale să dea lovitura vieţii.

UPDATE 19.37 Marius Lăcătuş a vorbit la contra-atac despre eventuala sa numire la naţionala Bulgariei. "Mi-e dor de fotbal, dar nu vreau să mă grăbesc. Nu am vorbit cu nimeni de acolo, sînt zvonuri. Eu aş prefera este să imi găsesc o echipa de nivel inferior aici, în Spania. Daca se poate", a spus "Fiara" la GSP TV.

UPDATE Ziarul bulgar "Dnevnik" confirmă "Adevărul" anunţând că o decizie în privinţa noului tehnician al naţionalei va fi luată săptămâna viitoare. "Lăcătuş e la Sofia unde negociază cu preşedintele federaţiei. Apoi, conducătorul forului se va deplasa în alte ţări din estul Europei pentru a negocia şi cu alţi tehnicieni, iar, în cele din urmă, variantele vor fi supuse la vot, urmând ca hotărârea finală să fie luată săptămâna viitoare", anunţă jurnaliştii din Sofia.

Deşi s-a retras în Spania după ce a plecat la gruparea moldoveană, "Fiara" continuă să aibă oferte pentru a reveni în antrenorat. Lăcătuş se află la Sofia în acest moment pentru a negocia cu preşedintele federaţiei vecinilor, Borislav Mihailov, o înţelegere fiind foarte posibilă.

Ca principal, Lăcătuş a antrenat de-a lungul vremii pe FC Naţional, Oţelul Galaţi, FC Braşov, Ceahlăul, Inter Gaz Bucureşti, UTA Arad, Steaua şi FC Vaslui.

Cea mai mare performanţă a sa ca tehnician este calificarea în grupele Ligii Campionilor cu Steaua, în sezonul 2008 - 2009, după ce a eliminat pe Galatasaray Istanbul (2-2 în deplasare, 1-0 acasă)

RĂMÂNEŢI PE WWW.ADEVARUL.RO PENTRU AMĂNUNTE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite