EXCLUSIV CLICK! Tatăl lui Bănel Nicoliţă: «Dacă nu-mi dă bani, mă duc la el în Franţa şi cerşesc»

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigă 600.000 € anual în campionatul Franţei, dar şi-a lăsat tatăl de izbelişte. Cel puţin aşa susţine Nicoliţă senior despre fiul lui, mijlocaş la St.Etienne. Marin Nicoliţă trăieşte de pe o zi pe alta şi e la un pas să fie aruncat în stradă din cocioaba în care locuieşte. Părintele face, prin intermediul Click!, un apel disperat la copilul său.

Bănel Nicoliţă a făcut un salt uriaş de la baraca de la Făurei, acolo unde locuiesc în continuare cei patru fraţi, o soră, dar şi mama lor, la luxul din Hexagon. Internaţionalul român a muncit pe brânci să ajungă să câştige acum 600.000 € pe an la St.Etienne, în campionatul Franţei.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre tatăl fotbalistului, Marin Nicoliţă, care acum se chinuieşte să trăiască de pe o zi pe alta într-o magherniţă de la marginea Bucureştiului. S-a certat cu soţia şi a părăsit căminul conjugal, iar acum de-abia se poate întreţine. "Nu mai am bani nici să trec strada. M-am săturat de promisiunile lui fi-miu! De anul trecut mi-a promis că îmi ia o casă, să stau şi eu ca omul, însă n-am văzut nici măcar un leu de la el până acum. Nici nu vrea să audă de mine, nu m-a contactat din vara trecută", s-a plâns Nicoliţă senior. Bărbatul, care câştigă bani ca zilier, în funcţie de ce găseşte, susţine că o să se apuce de cerşit pentru că este singura şansă să facă rost de bani să poată plăti o chirie: "O să fiu aruncat în stradă. În scurt timp nu o să mai am unde să stau şi îl rog pe fiul meu, care câştigă o grămadă de bani, să mă ajute. O să intru în greva foamei, poate îl sensibilizez. Singura mea şansă este să mă apuc de cerşit! O să mă duc în Franţa să cerşesc, poate atunci o să-i fie milă de mine".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite