Dusan Uhrin: "Am vrut să demonstrăm că merităm să fim acolo sus"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei FC Timişoara, Dusan Uhrin Jr., a declarat după victoria din meciul cu Dinamo, scor 4-1, că formaţia sa ar fi putut fi campioană şi a vrut să demonstreze că merită un loc în fruntea clasamentului Ligii I.

"Sunt bucuros că am reuşit măcar puţin să reparăm din ceea ce am stricat etapa trecută. Aşa cum am spus tot anul, fiecare meci a fost greu pentru noi, pentru că a trebuit să câştigăm singuri, prin puterile noastre. Cred că s-a văzut asta şi am reuşit să fim măcar pe locul doi. La meciul de azi am alcătuit o formaţie determinată, jucători puternici la contactul fizic şi cred că am reuşit să ne îndeplinim tot ce ne-am propus înainte de meci, în afară de o greşeală mică. Putem să sărbătorim locul doi, dar mai ales acest rezultat împotriva lui Dinamo, o echipă bună. Am fost sub mare presiune astăzi, poate chiar mai mare decât la Galaţi, pentru că aveam nevoie să câştigăm şi să demonstrăm că merităm să fim în fruntea clasamentului. Îmi reproşez anumite lucruri în acest sezon, dar nu pot să vi le spun. Şi eu am spus că ar fi trebuit să luptăm mai mult la Galaţi, eu cred în continuare că puteam arăta mai multe", a spus Dusan Uhrin Jr.

Tehnicianul consideră cu nu doar la Galaţi a pierdut titlul FC Timişoara. "La Galaţi am trimis în teren cei mai în formă jucători în acel moment, Nikolici avea probleme la gleznă. Am vrut să aliniez o echipă cu jucători tehnici. Cred că Taborda a greşit la Galaţi, a fost 50 la sută golul lui, dar nu sunt supărat pe el. Cred că am fi putut fi campioni în acest sezon, dar din păcate s-a întâmplat ce s-a întâmplat în meciul cu Oţelul, am pierdut puncte şi acasă, cu Târgu Mureş a fost un moment cheie. Am fost surprins că nu şi-au dorit să iasă la joc, n-au vrut nici să piardă, nici să câştige. Eu când intru pe teren vreau să câştig tot timpul. Am pierdut două meciuri, ambele la diferenţă de un gol, iar înainte de fiecare înfrângere s-a întâmplat lucruri, aveam jucători accidentaţi sau nerefăcuţi complet. Avem un lot mare, dar unii jucători sunt de neînlocuit", a afirmat Uhrin.

La ultimul meci al sezonului au asistat şi soţia şi cei copiii antrenorului ceh. "A venit familia aici, dar din păcate n-am apucat să stau prea mult cu ei. Sunt bucuros că au venit, n-au mai fost de vreo trei luni, m-am şi mirat cât de mult au crescut copii", a spus Uhrin.

Antrenorul a dezvăluit şi o parte din planurile sale pentru următorul sezon. "Sunt multe probleme, ca peste tot, dar sunt convins că se vor rezolva toate. La toate echipele unde am fost până acum au fost probleme, în Cipru de exemplu de multe ori nu am avut unde să ne antrenăm. Vor fi schimbări la echipă şi îmi doresc să dau şanse jucătorilor tineri să se integreze în echipă. Avem nevoie să şi creştem jucători pentru prima echipă. Este prea devreme să vorbim de întăriri pentru Liga Campionilor, totul depinde de bani", a spus Dusan Uhrin Jr.

Formaţia FC Timişoara a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-1), echipa Dinamo Bucureşti, în etapa a XXXIV-a a Ligii I, şi a încheiat sezonul pe locul doi în clasament. Golurile echipei timişorene au fost marcate de Luchin '13, Nikolici '37, '59 şi Ignjatijevici '78. Pentru Dinamo a înscris Ţucudean '27.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite