Dumitru Costin şi Marius Stan vor contesta în instanţă decizia Comitetului Executiv al FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN), Dumitru Costin, a declarat că va contesta în instanţă, împreună cu preşedintele grupării Oţelul Galaţi decizia Comitetului Executiv, conform căreia FC Timişoara şi Gloria Bistriţa vor continua în Liga I.

Potrivit lui Costin, preşedintele grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a prezentat membrilor Comitetului Executiv opinia a 14 reprezentanţi din prima ligă care doreau să se ţină cont de manualul de licenţiere.

"Eu am votat împotriva menţinerii în prima ligă a echipelor FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, pentru că trebuie respectate aceleaşi principii şi aceleaşi reguli pentru toată lumea. Deşi Marius Stan a prezentat opinia a 14 cluburi din Liga I care doreau să se ţină cont în continuare de manualul de licenţiere, s-a pus în mişcare maşinăria de vot, ceea ce a condus la acest abuz. În conformitate cu statutul Federaţiei Române de Fotbal, am decis împreună cu domnul Marius Stan să contestăm în instanţă această hotărâre. Avem acest drept pe care îl vom exercita", a declarat Costin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite