Dumitru Sechelariu: "Ne furăm caciula reciproc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul grupării FCM Bacău se plânge de calitatea proastă a arbitrajului care se resimte şi în Liga a II-a, considerând că echipa sa a fost dezavantajată de arbitrii, în cinci meciuri din şase, câte au avut loc până în acest moment.  

"Cu excepţia meciului care a fost arbitrat de băiatul lui Crăciunescu pierdut corect cu 2-0, toate, cu o singură excepţie au fost pline de erori de arbitraje. Luăm cazul cu Braşovul, în care am jucat cu rezervele şi a fost 0-0 după 90 de minute. În minutul 89 a fost henţ şi nu s-a întâmplat nimic, s-a trecut mai departe.Ce nu-mi place mie, eu nu fac altuia. Ne-am furat căciula unii altora pentru că aşa nu-ţi mai dai seama de adevărata ta valoare şi nici de jucători", a declarat Dumitru Sechelariu în exclusivitate pentru Sport Total FM, în cadrul emisiunii "Fotbal la matineu" moderată de Horaţiu Sima.

Patronul lui FCM Bacău crede că Mircea Sandu nu poate fi implicat în scandalul arbitrajului românesc, întrucât preşedintele FRF nu are posibilitatea de a selecta arbitrii: "Pe Sandu l-aş apăra aici în legătură cu arbitrajul, lotul de arbitrii este foarte mare şi nu-i selectează Mircea Sandu".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite