Dumitru Dragomir: "Acum îmi dau seama de cât timp vor să mă cureţe cei de la DNA şi nu pot"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Şeful LPF, Dumitru Dragomir, a arătat luni, în faţa instanţei supreme, că este nevinovat în legătură cu faptele de corupţie de care îl acuză procurorii DNA, în dosarul în care acesta este judecată alături de fiul său şi de Gino Iorgulescu, subliniind că el nu putea fi prieten cu acesta din urmă.

Instanţa supremă a finalizat, luni, recursul procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în dosarul în care Dumitru Dragomir, fiul şi şoferul acestuia şi Gino Iorgulescu au fost deferiţi justiţiei pentru fapte de corupţie, urmând să dea o decizie definitivă în acest dosar la 8 octombrie. În ultimul cuvânt, Dragomir a arătat că şi-a dat seama că DNA "încearcă să-l cureţe" de foarte multă vreme. "Auzindu-l pe domnul procuror astăzi (luni - n.r.), mi-am dat seama de cât timp vor să mă cureţe şi nu pot. Eu cu Gino Iorgulescu am luptat pentru postul de preşedinte al LPF. Or eu vă spun că, dacă există doi oameni pe acest pământ care amândoi vor o funcţie şi după aceea rămân prieteni, eu mă împuşc. (...) Ori oi fi eu tâmpit, ori oi fi eu expirat, dar nu sunt prost. Domnul procuror nu a înţeles lucrurile de la Ligă", a mai arătat Dragomir.

Şeful Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a precizat, la ieşirea din sala de judecată, că banii pentru terenul din această cauză, cât şi punerea LPF pe picioare, a făcut-o fie din bani proprii, fie din sponsorizări, însă nicidecum cu banii cluburilor de fotbal. Apărarea celor patru inculpaţi a arătat, în faţa instanţei, că Florin Bădiţă, fostul şofer la Ligă al lui Dumitru Dragomir, a plătit o sumă mai mică pentru terenul pe care l-a achiziţionat, respectiv 60 de dolari metrul pătrat, pentru că a cumpărat partea de teren aflată în pantă, şi nu terenul drept, aşa cum a cumpărat LPF, care a plătit o sumă mai mare, respectiv 200 de dolari pentru un metru pătrat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite