Dumitriu: "Toţi jucătorii aduşi de Steaua ar trebui să fie titulari"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dumitriu
Dumitru Dumitriu

Gigi Becali a adus în această iarnă aproape toţi jucătorii pe care i-a dorit, ultimul jucător pe care încearcă să îl convingă fiind Wesley de la Vaslui.

Dumitru Dumitriu, care a calificat Steaua de trei ori la rând în grupele Ligii Campionilor, spune că jucătorii aduşi de roş-albaştri în această pauză competiţională ar trebui să poată evolua ca titulari.

"Toţi jucătorii aduşi de Steaua ar trebui să fie titulari. Ei ar trebui aduşi să joace şi să nu fie rezerve eterne. E posibil ca un jucător din atac să fie retras în linia mediană. Eu mă gândesc că ar putea apărea de pe benzi un asfel de mijlocaş central coordonator, aşa cum este Tănase. Cred că Latovlevici va pleca, iar pe stânga se va forma o linie bună" a spus Ţiţi Dumitriu, conform prosport.Fostul antrenor al roş-albaştrilor a găsit şi motivul pentru care Cosmin Matei nu s-a putut integra la Steaua.
"Cosmin Matei nu s-a putut integra pentru că a fost depăşit de ceea ce înseamnă Steaua la vremea respectivă." a mai declarat fostul antrenor al Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite