Dumitrescu: "Avem un obiectiv clar: grupele Ligii Europa!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua este favorită cu elveţienii de la Grasshopper Zürich, pe care îi întâlnesc joi, de la ora 20.45, şi pare a avea drum liber spre grupe, mai ales că echipa elveţiană trece printr-o perioadă destul de dificilă.

Ilie Dumitrescu spune că obiectivul echipei este calificarea în grupele competiţiei: "Noi avem un obiectiv clar: grupele Ligii Europa. Eu am încredre în lot. Am crezut din prima secundă în acest lot. Şi cred în calificare", spune antrenorul din Ghencea.

"Le multumesc fanilor pentru primirea de aseară. La 1-1, tot stadionul a fost alături de echipă şi publicul a avut un rol important în obţinerea victoriei. Rog publicul să fie alături de jucători, nu de Ilie Dumitrescu. Va fi un campionat lung, iar noi avem obiective clare, titlul, Cupa şi grupele Ligii Europa, însă e nevoie de sprijinul lor", a comentat Dumitrescu.

Apoi a adaugat: "Suporterii trebuie să înceapă să vină pe stadion. Meciul cu Grasshopper este important în economia calificării şi trebuie să câştigăm".

Acesta îi dă credit lui Kapetanos, un jucător car enu inta în planul lui Piţurcă. "E un jucător virtal pentru Steaua. Sunt sigur că era şi pe palcul lui Piţurcă", a spus Dumitrescu.

Acesta vorbeşte şi despre relaţia cu jucătorii: "Nu există prietenie cu jucătorii, ci doar respect. Ei trebuie să te respecte prin joc şi modul în care se comportă la antrenamente".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite