Dulcea şi Hammel s-au alăturat lotului echipei Gloria Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nae Manea
Nae Manea

Atacantul Adrian Dulcea şi portarul german Timo Hammel s-au alăturat lotului echipei Gloria Bistriţa care a început, luni, un cantonament de zece zile la stadion.

Jucătorii echipei Gloria se vor pregăti la Bistriţa până în 28 ianuarie, când este prevăzută plecarea în stagiul din Antalya.

Pe lângă mijlocaşul argentinian Fernando Cafasso (27 de ani) şi mijlocaşul italian Antonino D'Agostino (32 de ani), s-au alăturat lotului şi atacantul Adrian Dulcea (32 de ani, a debutat în Liga I în 1998 chiar pentru Gloria Bistriţa) şi portarul german Timo Hammel (23 de ani, fost la VfB Stuttgart). De asemenea, atacantul brazilian Moraes Junior, care fusese învoit o săptămână, a intrat în programul de pregătire al echipei.

Staful tehnic al echipei Gloria are un nou component: antrenorul secund Sebastian Moga (39 de ani), fost jucător la formaţia bistriţeană. El a făcut parte din echipa care a promovat în Liga I în 1990, alături de actual antrenor principal Nicolae Manea, are 54 de meciuri şi 5 goluri pentru Gloria în prima divizie, potrivit site-ului oficial al grupării ardelene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite