UPDATE Duckadam: „Obiective? Câţi mai mulţi suporteri la stadion şi Liga Campionilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Gigi Becali l-a prezentat oficial pe noul preşedinte al Stelei, Helmuth Duckadam, şi a anunţat că i-a propus lui Miodrag Belodedici postul de director sportiv. "Nu-l puteam refuza pe Gigi Becali", a spus Duckadam, fostul mare portar al echipei din Ghencea.

Becali le-a cerut iertare suporterilor!

Gigi Becali a făcut un apel la suporteri să susţină echipa şi noua conducere în noul drum care a începe astăzi, promiţând totodată că se va schimba şi el.

"Să mă ierte suporterii Stelei pentru toate greşelile pe care le-am făcut la Steaua, pentru că am făcut multe. Şi eu îi iert pe ei pentru înjurăturile pe care mi le-au adresat. Mi s-a luminat mintea. Vreau să începeme un nou drum, împreună, pentru binele Stelei.Nimeni nu poate pune obstacole în drumul acestui nou proiect. Cine iubeşte Steaua trebuie să ajute şi să încurajeze jucătorii", a spus Becali.

L-a ofertat şi pe Belodedici

"Domnul Duckadam va fi preşedintele Stelei şi el va colabora cu antrenorul Ilie Dumitrescu pe care il va prezenta la club", a spus Becali care a mai precizat că doreşte să-l coopteze în conducerea clubului şi pe Miodrag Bolodedici. Fostul mare fostlist al Stelei a anunţat că refuză propunerea, întrucât nu doreşte să abandoneze proiectul în care este implicat la Federaţia Română de Fotbal.
Becali a repetat condiţiile contractului său cu Ilie Dumitrescu: "Va fi un contract pe 1 leu, pe un sezon în care miza este titlul sau nimic".

Duckadam a dezvăluit că propunerea lui Becali l-a luat prin surprindere şi i-a dat peste cap planurile sale de a pleca pentru o perioadă în Statele Unite.

"Planurile mele erau altele ieri decât sunt astăzi. Vroiam să plec cu familia, pentru un an în Statele Unite. Aseară, târziu, domnul Becali m-a sunat şi mi-a propus funcţia de preşedintele. Nu-l puteam refuza pe domnul Becali. Este momentul meu şi mă bucur de acest moment şi sper ca împreună cu stafful tehnic şi cu ceilalţi colaboratori să ducem Steaua în Liga Campionilor şi să aducem cât mai mulţi suporteri la stadion. Cu fanii nu pot decât să am o relaţie bună", a spus Helmuth Duckadam.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite