Helmuth Duckadam va fi noul preşedinte al Stelei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare portat al echipei Steaua, Helmuth Duckadam, va prelua funcţia de preşedinte al clubului din Ghencea.

Conform gsp.ro, "eroul de la Sevilla" a fost ales de patronul Gigi Becali pentru a conduce clubul după ce Anghel Iordănescu a refuzat funcţia.

De altfel, Ilie Dumitrescu, noul antrenor al echipei, a fost cel care a insistat ca preşedinte să fie o fostă mare glorie a clubului. Înţelegerea cu Duckadam este deocamdată doar verbală, fostul portar nesemnând încă vreun contract cu Steaua.

Helmuth Duckadam (51 de ani) a jucat pentru Steaua între anii 1983 şi 1986, fiind omul decisiv în finala Cupei Campionilor din 1986, contra echipei FC Barcelona, când a apărat patru lovituri de departajare.

După ce s-a retras din cariera de jucător, Duckadam nu s-a mai implicat în fotbal, preferând, printre altele, să încerce şi o carieră politică. În 2004 a intrat în Partidul Noua Generaţie, condus de Gigi Becali, ocupând funcţia de vicepreşedinte, apoi de preşedinte al filialei Arad. 

Ultima oară când funcţia de preşedinte al clubului Steaua a fost deţinută de o fostă mare glorie a fost acum patru ani, când postul a fost ocupat de Marius Lăcătuş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite