Duckadam a fost externat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Helmuth Duckadam pe patul de spital
Helmuth Duckadam pe patul de spital

"Eroul de la Sevilla" a fost internat în secția de chirurgie cardiovasculară și a suferit o intervenție la la artera radială.

Vești bune pentru fostul mare portar al Stelei. Helumth Duckadam a fost externat de la Spitalul Județean Constanța. "Mă simt mult mai bine, le mulțumesc din suflet doctorilor de aici", a afirmat fostul mare portar al Stelei. El s-a internat joi seara, iar ieri a fost supus unei intervenții chirurgicale. Mă simt bine, atît de bine cât te poţi simţi după o operaţie. Mă gîndesc să-mi schimb stilul de viaţă, să am mai multă grijă la alimentaţie. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de încurajare, a mai spus Helmuth.

Fostul portar al echipei de fotbal Steaua Helmuth Duckadam a relatat că a ajuns la spital după ce s-a forţat să o ia în spate pe fiica sa de patru ani, cu care se afla pe faleză. "M-am forţat un pic", a spus Duckadam, menţionând că, date fiind şi "problemele anterioare", un cheag de sânge i-a blocat circulaţia la antebraţ.

Helmuth Duckadam s-a prezentat singur la spital, joi noapte, cu o uşoară ischemie la nivelul antebraţului şi a fost internat în Secţia de Chirurgie Cardiovasculară. A fost anuţat şeful secţiei respective, dar, pentru că nu prezenta o urgenţă majoră, operaţia chirurgicală a fost amânată pentru ziua de vineri, când a fost programat pentru o intervenţie minoră la artera radială", a declarat Dan Căpăţână pentru MEDIAFAX.

În 2009, fostul portar al echipei Steaua Helmut Duckadam a suferit o operaţie de înlocuire a unui vas de sânge la mâna dreaptă, la Timişoara. Duckadam a câştigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni în 1986, la Sevilla, când a apărat patru penaltiuri, intrând în Cartea Recordurilor. Cu "roş-albaştrii" a mai cucerit două titluri de campion şi o Cupă a României. Are 133 de meciuri în prima ligă şi două selecţii la echipa naţională.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite