Duckadam: "Am emoţii mari pentru derby. Mi se pare o hoţie să joace Cristea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duckadam crede că Steaua se va impune în eternul derby, cu Dinamo
Duckadam crede că Steaua se va impune în eternul derby, cu Dinamo

Preşedintele Stelei, Hemuth Duckadam, a comentat ironic decizia Comisiei de Disciplină a LPF care a anulat cartonaşul roşu primit de Andrei Cristea în meciul cu Oţelul

Eroul de la Sevilla se aşteaptă ca şi jucătorul lovit de Kapetanos în meciul cu Napoli, brazilianul Fabiano Santacroce să trimită o scrisoare la UEFA în care să spună că nu a fost lovit de vârful Stelei.

"Mi se pare cea mai mare hoţie. Acum aşteptăm şi noi ca Santacroce să trimită o hârtie cum că Pantelis Kapetanos nu l-a lovit, iar UEFA să-i ridice suspendarea atacantului nostru. Sunt curios ce se va întâmpla cu Balaj. În aceste condiţii ar trebui suspendat pe viaţă", a spus Duckadam

"Şi noi, şi Dinamo ne dorim victoria atât pentru fani, cât mai ales pentru puncte. Jocul e cu totul special, înseamnă mult mai mult decît 3 puncte luate cu CFR Cluj, de exemplu.

Dacă vom învinge, cred că îi scoatem definitiv din lupta pentru titlu pe rivalii noştri. Voi avea emoţii mari, mult mai mari decît dacă eram doar spectator la acest meci. Sper să facem o echipă câştigătoare, să recucerim campionatul şi Cupa României",a spus Duckadam.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite