Duckadam: "Pe teren, totul depinde doar de jucători. E o dezamăgire ce se-ntâmplă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, i-a acuzat pe jucătorii lui Lăcătuş pentru ultimul eşec al echipei din Ghencea în campionat, 0-1 cu Gloria Bistriţa.

"A fost greu pentru toată lumea, nu doar pentru jucători. Ei trebuie să se remonteze, noi nu putem. Jucătorii au toate condiţiile, la ei e problema. Tragere mai proastă era dacă jucam la Bistriţa... Băieţii sunt conştienţi că sunt două meciuri importante, care ne pot ţine în cursă. E o dezamăgire ce se întâmplă. Am vrea şi noi să ne bucurăm după mai multe meciuri. Când intră-n teren, totul depinde de jucători. Noi nu mai putem face nimic.

Avem trei jocuri în care putem merge mai departe pe toate planurile sau mai putem să le ratăm pe toate. Suntem într-o perioadă nu prea plăcută. Noi aveam obiectiv câştigarea campionatului, nu să terminăm în primele 6. La felul cum am jucat la Bistriţa, n-avem nicio şansă la titlu. E prea devreme ca să discutăm aceste probleme. Trebuie să vedem unde ne aflăm la finalul turului şi atunci se vor trage anumite concluzii", a spus Helmuth Duckadam la Sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite