Duckadam: "Cei care comentează despre Steaua să-şi vadă de echipele lor!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, a reacţionat dur după ce mai mulţi oameni de fotbal, în frunte cu Victor Piţurcă şi Mihai Stoica, au vorbit despre problemele echipei din Ghencea.

"Am văzut ce a spus MM despre Steaua şi mă deranjează, normal. Mă deranjează în general toţi conducătorii care vorbesc despre Steaua, dar în ultima vreme şi antrenorii văd că fac anumite comentarii. Ar trebui ca fiecare să îşi vadă de echipa lui, nu e normal să comenteze despre noi" , a declarat Helmuth Duckadam la gsptv.

"Eroul de la Sevilla" a explicat şi situaţia grea în care este pusă Steaua, care este nevoită să joace luni cu Pandurii în campionat, iar miercuri cu Sportul în Cupa României.

"Avem meci în cupele europene, apoi cu Pandurii şi aproape imediat jucăm în Cupă cu Sportul. Am încercat să găsim înţelegere la Sportul şi să jucăm joi, ei nu au vrut. Asta este! Nu ne convine, dar vom juca. Eu cred că Steaua îşi va arăta adevărata valoare în jocurile care urmează. Am discutat şi cu domnul Becali şi cred că banderola va rămîne la Tănase, cel puţin pînă în iarnă. Oricum, nu văd de ce să comentăm aşa mult despre acest subiect", a mai punctat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite