Duckadam: "Tătăruşanu poate apăra poarta echipei naţionale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duckadam crede în valoarea portarului stelist Ciprian Tătăruşanu
Duckadam crede în valoarea portarului stelist Ciprian Tătăruşanu

Preşedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, a declarat, joi, după ce formaţia sa a eliminat echipa Rapid Bucureşti din Cupa României, scor 1-0, în deplasare, în sferturile de finală, că se bucură foarte mult pentru victorie şi că portarul Ciprian Tătăruşanu ar putea apăra poarta echipei naţionale.


"Este o mare bucurie, mai ales pentru mine personal. Ne dorim foarte mult să ajungem în finală, însă până acolo mai avem de muncit. Ne aşteptam ca galeria să ne susţină şi să o avem alături pe toată durata meciului, însă din păcate au fost acele incidente, iar eu nu mai înţeleg nimic. Vreau să îi dedic victoria domnului Gigi Becali, pentru că nu a fost prezent la meci şi sunt sigur că este foarte bucuros. Sper să legăm mai multe victorii şi în campionat, pentru a urca în clasament cât mai sus. Cred că Răzvan Lucescu ar putea să înceapă jocul cu Italia cu Tătăruşanu, pentru că portarul nostru a demonstrat azi că are valoare", a spus Duckadam.

Portarul echipei Steaua, Ciprian Tătăruşanu, desemnat omul meciului, a declarat că el doar şi-a făcut datoria şi că dedică victoria suporterilor: "Eu nu am făcut altceva decât să îmi fac treaba şi mă bucur foarte mult că echipa a reuşit să câştige. A fost un meci greu, sunt fericit că am reuşit să mergem mai departe. Este foarte importantă această calificare, mai ales că în ultimul timp nu am câştigat niciun trofeu. Ne pare rău că suporterii noştri nu au stat mai mult pe stadion, deoarece am fi vrut să ne bucurăm alături de ei pentru această victorie. Oricum, le dedicăm această calificare"

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, joi, pe arena "Valentin Stănescu", cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Rapid, în sferturile de finală ale competiţiei. Golul echipei Steaua a fost reuşit, în minutul 49, de Romeo Surdu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite