Duckadam: "Să sperăm că Prepeliţă este asul de la mijlocul terenului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Prepeliță, alături de tatăl său, Constantin
Andrei Prepeliță, alături de tatăl său, Constantin

Mijlocaşul născut în Slatina pe 8 decembrie 1985 a debutat în Liga 1 în 2002, pe vremea când evolua pentru FC Argeş. Timp de cinci ani, Prepeliţă a strâns nu mai puţin de 112 meciuri în prima divizie, după care s-a transferat la Universitatea Craiova. În tricoul alb-albastru a mai apărut de 120 de ori în campionat, însumând deja 232 de partide în prima divizie. Cifră cu care a şi venit la Steaua şi care l-a urcat pe primul l

Prepeliţă a debutat pentru Steaua în meciul cu Astra, pierdut cu 2-1 de formaţia roş-albastră. Olteanul a jucat şi primul său meci în cupele europene, în meciul retur din play-off-ul Europa League contra celor de la ŢSKA Sofia.

Helmut Duckadam, fostul portar de legendă al Stelei, a fost întrebat de organizatorii Golden Foot care este asul care nu ar trebuie să lipsescă din echipă, cunoscută fiind pasiunea pentru poker a preşedintelui de imagine al clubului roş-albastru, conform prosport.

"Asul ar trebui să fie un mijlocaş ofensiv. Steaua caută de vreo patru ani un asemenea jucător, care să dea pasa decisivă. Să sperăm că acum l-am găsit, în persoana lui Prepeliţă", a spus Helmut Duckadam.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite