Duckadam: "Oli sau antrenor străin!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Helmuth Duckadam nu crede că Olăroiu va mai rămâne să antreneze Steaua şi campionatul viitor, iar soluţia pe care o vede preşedintele roş-albaştrilor este aducerea unui tehnician străin.

"Nu ştiu dacă jucătorii de la CFR vor juca ca să îşi impresioneze antrenorul, ei vor juca pentru trei puncte şi pentru a obţine un loc în Europa League. Cred că va fi greu să rămână Cosmin şi sezonul viitor. Dacă Olăroiu nu va rămâne, atunci va ajunge un antrenor străin şi cred că e una dintre cele mai bune soluţii." a spus Helmuth Duckadam laSport.ro

Preşedintele Stelei a vorbit şi despre viitoarele transferuri ale roş-albaştrilor, tineri care vor trebui să confirme în Ghencea, dar şi fotbalişti cu experienţă care să aducă siguranţă echipei.

"Jucătorii pe care îi vom lua din ţară vor trebui să crească şi să confirme, sper să luăm măcar doi jucători cu experienţă." a mai spus Duckadam

Duckadam e sigur de victoria Stelei în finala de Cupă cu Dinamo şi a îndrăznit să dea chiar şi un pronostic.

"În finala Cupei nu cred că se va ajunge la penalty-uri, vom câştiga cu 1-0. Mă bazez pe apărarea noastră şi pe dorinţa de revanşă a jucătorilor noştri." a încheiat preşedintele Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite