Duckadam:"Dacă nu câştigăm la Timişoara, ne gândim deja la sezonul viitor!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a prefaţat meciul de la Timişoara dintre Poli şi echipa sa. Oficialul stelist a declarat că meciul de mâine va fi unul spectaculos, cu o atmosferă incendiară. Duckadam a spus că cel mai interesant va fi cel dintre Tătăruşanu şi Pantilimon, cei doi portari ai echipei naţionale.

"Tătăruşanu şi Pantilimon sunt de valori egale, poate cu un mic plus pentru al doilea, datorită experienţei.Probabil că mâine voi avea emoţii, va fi un stadion arhiplin. E un interes enorm, va fi un spectacol.

La meciul ăsta, la Arad toată lumea ţine cu Steaua, numai să nu câştige Poli. Marcăm foarte puţin, dacă ne descătuşăm avem şansa noastră. Mai sunt la Steaua portari talentaţi, atât la juniori cât şi la copii. Am depăşit perioada când importam portari. Stăm bine la acest capitol.

Părerea mea este că se cocoloşesc fotbaliştii. Se supără prea repede când spune patronul. Antrenorul face echipa şi trebuie să joace. Campionatul va fi decis mâine la Timişoara. Dacă nu câştigăm acolo, putem să ne axăm pe strategia de viitor. Eu cred că Maicon va fi folosit mâine la Timişoara. Va avea şansa lui să arate ce poate. Lupta pentru campionat e uneori prea acerbă şi asta se reflectă în reprezentarea în Europa. Am vorbit cu patronul şi o să continui şi din sezonul viitor", a spus Duckadam la Sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite