Duckadam: "Vor construi vile în locul stadionului Ghencea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Helmuth Duckadam crede că stadionul Ghencea va fi dărîmat după ce Steaua va părăsi istorica arenă, iar eroul de la Sevilla se aşteată să vadă un cartier de blocuri sau de vile peste 5 ani, în locul în care roş-albaştri au scris istorie de-a lungul timpului.

"Ce se va întîmpla cu stadionul Ghencea? E simplu. Va rămîne o perioadă în paragină, apoi vor fi băgate buldozerele care vor dărîma tot şi probabil că se va construi un cartier de vile sau de blocuri.

Intersele sînt mari, pentru că acolo este un teren uriaş la preţ foarte bun. În 5-6 ani vom vedea altceva în locul stadionului Ghencea", a spus Helmuth Duckadam la Radio GSP.

Capacitatea oficială a stadionului a fost iniţial de 30.000 locuri, dar în 1991, când au fost puse scaunele de plastic, aceasta a scăzut la 28.000. Stadionul a fost renovat în 1996 şi apoi din nou în 2006 (gazon nou, tribune, vestiare), fiind pregătit pentru a gazdui meciuri de UEFA Champions League.

Pe lângă faptul că este stadionul oficial al Stelei, Stadionul Ghencea a găzduit anterior şi echipa naţională de fotbal a României, conform gsp.

Tabela a fost inaugurată la meciul Steaua - Dinamo din primăvara anului 2007. Aceasta tabelă poate afişa rezultatul, marcatorii, reluările, meciul în direct sau imagini de pe banca tehnică. Stadionul este denumit de către oficiali ai clubului Steaua „Templul fotbalului Românesc”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite