Duckadam: "Revenirea lui Rusescu se datorează încrederii pe care i-a acordat-o Ilie Stan!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raul Rusescu a egalat în derby-ul cu Dinamo cu un şut din afara careului
Raul Rusescu a egalat în derby-ul cu Dinamo cu un şut din afara careului

Preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, a dezvăluit care a fost secretul din spatele revirimentului atacantului roş-albaştrilor, Raul Rusescu.

"Încrederea este cuvântul-cheie. Ilie i-a transmis asta, iar Rusescu crede în el şi în posibilităţile lui. Totul vine de la nivel mental, pentru că, la capitolul valoare, Rusescu stă foarte bine, ca mulţi dintre jucătorii Stelei. El a jucat oriunde a fost pus, a stat rezervă fără să comenteze, este un tip ascultător. Iar acum Ilie îl foloseşte exact pe postul unde dă cel mai bun randament.

Trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, să nu-şi ia aere de vedetă. Să îşi facă treaba la capacitate maximă, meci de meci, şi să marcheze. Trebuie să ştie că una e să marchezi pentru Urziceni, şi alta e la Steaua. Eşti în vizorul echipelor din Europa jucând la Steaua şi, dacă va continua aşa, poate reuşi un transfer la o echipă mare, însă, repet, să nu i se urce la cap. Dar cred că nu va face acest lucru, din câte îl cunosc este un tip echilibrat şi modest" , a spus Duckadam în Ziarul Ring.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite