Duckadam: "Presiunea rezultatului e mai mare decât cea a spectatorilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, a declarat că gruparea "roş-albastră" porneşte cu şansa a doua în partida cu Napoli, contând pentru ultima etapă a Grupei K a Ligii Europa, dar a precizat că echipa pregătită de Marius Lăcătuş merge să-şi joace şansa.

Helmuth Duckadam a afirmat că presiunea rezultatului este mai mare decât presiunea pe care o vor exercita fanii formaţiei napoletane. "De aceea s-au făcut fotbalişti, pentru asemenea jocuri cu echipe puternice. Presiunea rezultatului e mai mare decât presiunea spectatorilor", a completat Duckadam.

Oficialul stelist consideră că o eventuală calificare a Stelei în 16-imile Ligii Europa ar reprezenta o performanţă pentru sportul românesc. "În primul rând ar fi o performanţă pentru Steaua, în al doilea rând ar fi o performanţă pentru fotbalul românesc, pentru că am fi singura echipă în primăvara europeană. Ar fi o performanţă chiar şi pentru sportul românesc. Steaua ar trebui să joace cu mult curaj şi fără presiunea rezultatelor. Pentru noi nu a fost un obiectiv primăvara europeană, dar pentru că suntem în această situaţie sper să profităm de ea", a adăugat Duckadam.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite