Duckadam: "Pornim cu şansa a doua, dar putea realiza o mare performanţă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, a vorbit despre duelul de joi, contra lui Napoli, din Liga Europei. Duckadam crede că italienii sunt favoriţi, însă speră ca Lăcătuş să găsească formula ideală pentru calificare.

"Cred că s-a făcut prea mult tam-tam în acest sens. Noi mergem să jucăm, avem şansa noastră chiar dacă plecăm ca outsideri pentru că avem mulţi jucători care sunt accidentaţi sau suspendaţi, astfel că prima şansă o are Napoli, dar noi mergem şi ne jucăm şansa. Băieţii noştri de aceea s-au făcut fotbalişti, pentru asemenea jocuri cu echipe puternice. Presiunea rezultatului e mai mare decât presiunea spectatorilor. Ar fi o mare performanţă pentru Steaua şi pentru fotbalul românesc să ne calificăm", a spus Duckadam.

Tănase nu poate!

"Tănase nu are şanse să fie recuperat pentru meciul cu Napoli. Nu vor putea evolua nici Bănel Nicoliţă şi Kapetanos, care sunt suspendaţi. Mai avem şi alte probleme, dar să sperăm că Lăcătuş va găsi un 11 care să poate face faţă unei echipe ca Napoli, care e foarte în formă", a mai punctat preşedintele din Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite