Copos: “Rui Duarte a revenit la echipă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi, că portughezul Rui Duarte s-a alăturat lotului giuleştean în cantonamentul din Austria, precizând în acelaşi timp că transferul fundaşului dreapta Ovidiu Dănănae de la Universitatea Craiova a căzut.

"Rui Duarte este soluţia noastră pentru postul de fundaş dreapta, el a venit deja în cantonament la pregătire. Am avut discuţii cu domnul Mititelu despre Dănănae, dar acestea nu s-au finalizat. Varianta unui transfer a căzut în momentul de faţă. Ne vom baza în continuare pe Rui Duarte. Este adevărat că este puţin cam indisciplinat, dar avem încredere în el. Pentru absenţa de la pregătire va fi sancţionat de către club, dar nu s-a hotărât deocamdată cu cât", a spus Copos.
Oficialul giuleştean a menţionat că motivele pentru care clubul a renunţat la achiziţionarea lui Ovidiu Dănănae sunt pretenţiile financiare ale jucătorului şi ale grupării Universitatea Craiova. "Am renunţat din cauza pretenţiilor jucătorului. Din păcate nu mai sunt vremurile în care clubul putea plăti salarii de 200.000 de euro pe an unui jucător. În plus, şi pretenţiile Universităţii Craiova sunt destul de mari. Oricum, dacă l-am fi luat n-am fi aşteptat ca jucătorul să devină liber de contract. Am fi fost dispuşi să plătim o sumă de transfer pentru că aşa este normal, Universitatea Craiova trece prin momente destul de dificile", a explicat George Copos.
Lotul condus de Răzvan Lucescu se află în prezent în Austria, unde se desfăşoară al treilea turneu al perioadei de pregătire. Fundaşul Rui Duarte a lipsit de la pregătire 29 de zile. În pauza competiţională din iarnă portughezul a revenit la lot din vacanţă după 80 de zile în care a absentat nemotivat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite