Drama lui Deac: „Am avut mari probleme, dar revin în forţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Deac a văzut din tribună meciul lui Schalke 04 de aseară, din prima manşă a optimilor de finală ale Champions League, de pe Mestalla, cu Valencia. Mijlocaşul promite că în retur va fi pe teren

Lăsat cu regularitate în afara lotului în Bundesliga, internaţionalul român Ciprian Deac n-a fost convocat de tehnicianul Felix Magath nici pentru meciul pe care Schalke l-a disputat aseară la Valencia, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Românul a luat loc în tribună pe „Mestalla“ şi nu are şanse prea mari să prindă nici returul din Germania.

„E trist pentru orice fotbalist să nu fie inclus în lot şi să vadă evoluţia colegilor în tribune. Nu pot să dau vina pe nimeni pentru asta, este doar vina mea, pentru că am avut mari probleme personale şi nu am reuşit încă să mă impun la Schalke. În scurt timp, veţi vedea un alt Deac, care va fi titular“, a spus fotbalistul, după ce a aflat că tehnicianul german nu va miza pe el nici de această dată.

Răvăşit de nivelul campionatului


Fostă vedetă în Gruia, Deac a fost dorit insistent de Magath la Gelsenchirchen, iar CFR a făcut o afacere excelentă prin vânzarea sa. Odată ajuns în acelaşi vestiar cu Raul şi Huntelaar, românul a ajuns la concluzia că nivelul din Bundesliga este incomparabil cu cel al Ligii I.

„A fost nevoie să trag incredibil de mult să recuperez distanţa faţă de coechipierii mei. Pe când simţeam că sunt pregătit, au apărut alte probleme. Ştiu că am dezamăgit mulţi oameni, dar nu cedez. Mă bucur pentru acest egal şi sper să ne calificăm. Trag tare să fiu şi eu pe teren în retur“, promite fotbalistul care este unul dintre oamenii de bază ai selecţionerului Răzvan Lucescu la echipa naţională. Deac nu a fost folosit decât în două meciuri în campionatul Germaniei, deşi s-a transferat încă din luna septembrie a anului trecut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite