Dragoş Săvulescu este noul preşedinte delegat al lui Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii clubului din Ştefan cel Mare au anunţat azi, într-o conferinţă de presă, schimbări în organigramă. Astfel, Dragoş Săvulescu este noul preşedinte delegat  al "câinilor", în locul lui Cristi Borcea.

"În cursul anului trecut au început modificări mai profunde în ceea ce înseamnă clubul Dinamo. Din CA mai fac parte domnii Cornel Dinu şi Constantin Eftimescu.  La nivelul organigramei, au fost făcute câteva restructurări. Pot să vă anunţ că domnul Dragoş Săvulescu va fi preşedinte-delegat al clubului.", a declarat Nicolae Badea.

 "Cei care ţin la Dinamo şi vor să dea bani la Dinamo au rămas doar 3 (n.r. Nicolae Badea, Cristi Borcea şi Dragoş Săvulescu). Aş fi vrut o vacanţă mult mai mare, dar nu puteam să-i las singuri pe domnii Badea şi Săvulescu. Suntem o echipă de 3 şi avem o mare responsabilitate, împreună cu domnul Andone.

 Vom face eforturi mari, avem de condus o emblemă şi un club extraordinar de puternic! Dragoş Săvulescu a vrut să se mai distreze, să mai colinde, dar acum e pregătit de treabă. Noi 3 centrăm, noi dăm cu capul" , a declarat Cristi Borcea.

"Suntem 3 acţionari, nu 7, 8 sau 9. Este şi o provocare şi pentru mine. Eu văd o uşoară îmbunătăţire în disciplină. Se întâmplă ce trebuie şi la nivel de echipă şi disciplină", a declarat Dragoş Săvulescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite