Dragoş Săvulescu: "Nu vorbesc de Liga Campionilor, aduce ghinion pentru Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Săvulescu
Dragoş Săvulescu

Acţionarul FC Dinamo, Dragoş Săvulescu, a declarat că nu vrea să ia în discuţie o posibilă participare în Liga Campionilor anul viitor considerând că "aduce ghinion".

"Eu sunt mai reţinut în ceea ce priveşte participarea noastră în Liga Campionilor. Nu am spus că nu cred, dar încerc să vorbesc mai puţin de acest aspect. Parcă aduce ghinion acest Champions League. Cel puţin pentru Dinamo, şi de aceea încerc să nu discut acest aspect. Contracandidatele noastre la titlu sunt CFR, Rapid, Steaua şi să vedem dacă vor mai apărea surprize", a spus Săvulescu.

Oficialul dinamovist consideră că echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a demonstrat în acest tur de campionat că are un cuvânt greu de spus: "Anul acesta m-a bucurat jocul prestat de-a lungul turului. Sunt bucuros că am reuşit să arătăm că Dinamo a construit o echipă în ciuda multor contestări ţşi în ciuda multora care erau sceptici. Personal sunt bucuros că am reuşit să termin pe primul loc. Nu e vorba de o reţetă, am încercat să ne raportăm la condiţiile financiare şi la tot ce înseamnă economie mondială astăzi. E vorba de construirea unei echipe, de continuitate, de meritul unui antrenor care a reuşit să-i readucă pe toţi la forma optimă. E adevărat că la sfârşitul turului am acumulat o stare de oboseală, dar am reuşit să arătăm că Dinamo are un cuvânt greu de spus în campionatul românesc".

Săvulescu a precizat că transferurile vor fi decise de antrenorul Liviu Ciobotariu. "Lucrăm la o listă de transferuri, sperăm să putem veni cu noutăţi în cel mai scurt timp. Nu ştiu dacă Alexandru Chipciu era atât de aproape de Dinamo. Nu reţin să fi fost aşa, cred că au fost maimult speculaţii. Vom încerca să găsim o formulă foarte bună din punct de vedere al valorii jucătorului, raportat la condiţiile financiare. Va prima nevoia pe care antrenorul ne-o va transmite. Există un sistem de prime pentru jucători care s-a pus în practică. Vom lămuri şi asta în următoarele zile", a mai spus acţionarul FC Dinamo.

În ceea ce priveşte arbitrajul, Săvulescu a spus că nu ar fi oportună aducerea unor brigăzi din străinătate: "Sperăm în îmbunăţirea calităţii arbitrajelor, unde suferim puternic. Arbitrii străini nu sunt prioritatea noastră, încercăm să ne descurcăm şi cu ceea ce avem".

Jucătorii dinamovişti Raphael Stănescu şi Marius Alexe, alături de acţionarul clubului Dragoş Săvulescu şi unul dintre sponsori, Ionuţ Negoiţă, au împărţit joi cadouri copiilor de la Centrul de zi "Eu şi prietenii mei".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite