Dragoş Grigore: "Nu vrem ca o eroare de arbitraj să influenţeze rezultatul derbiului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Grigore
Dragoş Grigore

Fundaşul echipei Dinamo, Dragoş Grigore, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că arbitrii pot greşi, dar nu doreşte ca o eroare a acestora să influenţeze rezultatul final al derbiului cu Steaua, din etapa a XVI-a a Ligii I.

El a adăugat că centralul Cristian Balaj, care este posibil să fie delegat la meciul Dinamo - Steaua, este unul dintre cei mai buni arbitri din România.

"Sunt arbitri care pot conduce fără probleme un derbi Dinamo - Steaua. Bineînţeles, se poate greşi, este omeneşte, dar ne dorim ca greşelile de arbitraj să nu influenţeze rezultatul final al partidei. Eu consider că Balaj este cel mai bun arbitru la ora actuală din România", a spus fundaşul dinamovist.

Grigore susţine că toţi jucătorii dinamovişti vor să îşi facă un cadou înaintea sărbătorilor de iarnă o victorie în derbiul cu Steaua. "Nu contează locul în clasament, e derbiul campionatului. Dacă vom câştiga ne vom face un cadou în primul rând nouă. Va fi cu atât mai bine dacă se va bucura şi domnul Borcea, care ştim că este alături de noi. Pe mine declaraţiile de dinaintea acestor meciuri mă motivează, pentru că te înrăieşte în adevăratul sens al cuvântului, te face să îţi doreşti şi mai mult victoria", a explicat el.

Fundaşul îşi doreşte ca suporterii dinamovişti să vină în număr cât mai mare la stadion. "Aşteptăm de mult timp să jucăm cu casa închisă. Să sperăm că aşa va fi pentru că ne dorim să îi bucurăm pe suporterii noştri care vor veni la stadion, dar şi pe cei care vor urmări meciul la televizor", a precizat Dragoş Grigore.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite