Dragoş Grigore: "Rezultatele din Europa au fost doar un accident"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul dinamovist Dragoş Grigore crede că valoarea campionatului românesc este mult mai mare faţă de rezultatele obţinute joi seara în Liga Europa de către Steaua, Rapid şi FC Vaslui, toate trei fiind învinse.

"Rezultatele ne dau încredere şi să privim spre viitor. Secretul e multă muncă şi seriozitate. Lotul a rămas acelaşi, iar continuitatea şi omogenitatea ne-au ajutat să fim lideri până acum. Ne dorim să avem acelaşi parcurs în continuare", a menţionat Grigore.

Dragoş Grigore crede că este normal ca toate echipele să îşi dorească să învingă pe Dinamo. "Este normal ca toată lumea să vrea să ne bată pentru că suntem echipa de pe primul loc. Braşovul are o echipă foarte bună, care ne-a pus tot timpul probleme", a subliniat Grigore.

Dragoş Grigore crede că rezultatele echipelor româneşti din această săptămână a cupelor europene au reprezentat un accident. "Eliminarea din Europa a fost un episod care a durut foarte tare. Va trebui să trecem peste el, să-l uităm, pentru că nu ne face bine. Eu nu cred că acesta este valoarea campionatului românesc, pur şi simplu cred că a fost un accident", a explicat Grigore.

Dinamo va întâlni, duminică, de la ora 21.30, pe FC Braşov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite