Dragomir l-a alungat din LPF pe naşul său! Satmari: "Dacă îmi dădea personal decizia, îl ajutam să evite greşelile de ortografie şi de punctuaţie!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a surprins pe toată lumea zilele trecute când şi-a concediat doi subalterni din cauza unui motiv penibil: au refuzat să dea zăpada din faţa instituţiei.

Prima persoană în cauză este directorul de imagine al LPF, Sorin Satmari, care, culmea, este şi naşul de cununie al lui Dragomir. Pentru "Corleone", acest lucru n-a contat prea mult, mai ales că relaţia dintre cei doi se stricase în ultimul timp din cauza atitudinii avute de preşedinte. "Am fost foarte dezamăgit de cum s-a comportat Mitică faţă de mine în ultimul timp, iar eu m-am săturat de ţipetele şi de isteriile lui. Oricum mi-am băgat acum o lună dosarul de pensionare, pentru că nu mai suportam, dar el n-a mai avut răbdare şi mi-a dat luni, printr-un funcţionar, decizia de pensionare. Măcar dacă mi-ar fi dat-o personal. Aş fi putut să-l ajut să evite cele 10 greşeli de ortografie şi de punctuaţie făcute în 10 rânduri", spune Sorint Satmari. În aceeaşi situaţie se află şi ofiţerul de presă al instituţiei, Adrian Ionescu, căruia Dragomir i-a desfiinţat postul. Ionescu intenţionează însă să-l dea în judecată pe "Corleone" pentru că acesta l-a obligat să facă efort fizic, deşi medicii i-au interzis asta din cauza unor multiple operaţii la picioare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite