Dragomir i-ar vira bani şi lui Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) verifică modul în care preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a împrumutat 400.000 de euro de la Elisabeta Sandu, soţia şefului FRF.

Procurorii suspectează că împrumutul a fost, de fapt, unul fictiv, iar banii pe care Dumitru Dragomir i-a virat în contul Elisabetei Sandu din drepturile de televizare cuvenite bistriţenilor a reprezentat o mită pentru „Naşul". Dacă preşedintele federaţiei a preferat să păstreze şi ieri tăcerea în această poveste, în schimb, „Corleone" s-a apărat.

Îl ridică pe Mircea Sandu în slăvi

„Fraţilor, eu am dat doar o declaraţie la DNA, am răspuns capetelor de acuzare formulate de Adrian Mititelu. A ieşit la iveală şi împrumutul făcut de soţia lui Mircea Sandu Gloriei Bistriţa. Totul este perfect legal. Mircea Sandu trebuie apreciat pentru că l-a ajutat pe Jean Pădureanu, fără dobândă, fără nimic, în aceşti ani de criză economică. Nu contează în ce cont s-au dus banii din drepturile de televizare ale Gloriei Bistriţa. Puteau să plece şi în contul lui Moş Crăciun, atâta vreme cât clubul din Bistriţa ne-a emis factură pe ei. Toate cifrele apar în contabilitatea clubului Gloria", a declarat Dumitru Dragomir.

"M-am chinuit toată viaţa să fiu un om de onoare. Şi până la urmă am făcut un împrumut legal. Am fost şi la bănci, dar n-am găsit înţelegere. De aceea, am apelat la Elisabeta Sandu."
Jean Pădureanu
preşedinte Gloria Bistriţa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite