Dragomir: "Ar fi un mare scandal dacă Timişoara ar lua titlul şi nu ar putea evolua în Liga Campionilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat după Adunarea Generală Ordinară a FRF că ar ieşi un mare scandal în cazul în care FC Timişoara ar câştiga titlul de campioană a României şi nu va putea evolua în grupele Ligii Campionilor din cauza licenţei.

"Ar fi un mare şoc şi cred că ar fi un mare scandal într-o Românie în care campioana să fie blocată pentru că a făcut o schimbare de societate. Astea sunt probleme care nu cred că intră în atribuţiile preşedintelui sau vicepreşedintelui. Dacă vrei să fii cu ochelari la ochi precum calul poţi să le scoţi pe toate cinci care joacă în cupele europene şi să aduci echipe din Liga a II-a. Dintr-un condei poţi să anulezi orice în ţara asta", a spus Dragomir.

La rândul său, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a anunţat că un răspuns din partea UEFA în ceea ce priveşte licenţierea grupării timişorene va fi primit după data de 31 mai. "La primul Comitet Executiv după 31 mai vom primi şi noi informaţii cu tot ce s-a întâmplat cu licenţierea", a adăugat Sandu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite