Scandal monstru! Becali: "Îl dau afară pe Dragomir. Timişora nu trebuia programată". Iancu: "Vreau Steaua retrogradată!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul Varga şi Bălan a născut un scandal incredibil între şefii fotbalului românesc. Gigi Becali anunţă că-l va da afară de la LPF pe Mitică Dragomir. Patronul Stelei spune că preşedintele LPF a favorizat Timişoara. Cum ? Bănăţenii nu trebuiau programaţi în Liga 1, deoarece nu l-au plătit la timp pe fostul antrenor, Balint. 

Becali spune că, pe lângă Steaua, încă 12 cluburi din prima ligă ar vota pentru înlăturarea lui Dragomir.

"Vrem să demonstrăm relaţia Timişoarei cu Liga şi comisiile Ligii. În trecut, deşi s-au dat două decizii definitive împotriva Timişoarei, ele au fost revizuite. Dragomir pune vreun trepăduş de-al lui să semneze hârtiile şi nu-l interesează. El nu ştie ce-l paşte. Că tot zice de puşcăria aia, dar nu-şi dă seama că treaba asta e de puşcărie. N-am vorbit cu el, nu pot să vorbesc cu un om care e lipsit de respect pentru ceilalţi. El dacă are un contract pe care l-a şmecherit şi nu ştie nimeni... Dacă a fost ales, atunci poate fi şi demis prin vot. Şefii de Ligi din lumea asta au câte 6000, maxim 10.000 pe lună, dar noi i-am dat 15.000! Sunt 13 cluburi împotriva lui.

Eu îl ştiam un om deştept pe Mitică. Cred că nu mai raţionează, că i s-a întâmplat ceva, pentru că această greşeală nu-l caracterzează pe el. Cred că a făcut acest lucru numai cu mari promisiuni. Cred că a luat-o razna!", a spus Becali la Sport.ro.

"A favorizat clar Timişoara. O să fac o Adunare Generală şi voi aduce în faţa lucruri şi mai grave care se întâmplă la Ligă . Timişoara nu a avut drept de joc tot returul... O să vedeţi. Mă refer la cazul Balint. Nu i-au plătit banii restanţi la timp!", a spus Becali.

Iancu: "Cer la DNA anchetarea lui Becali. Steaua trebuia retrogradată!"

Marian Iancu vrea şi el retrogradarea Stelei. "O să fac cere la DNA cu privire la cazul Vliza. Steaua trebuia retrogradată!", spune Iancu. "Acolo a fost clar un caz de corupţie în fotbal. Iancu să facă cere la DNA", spune şi Dragomir. "Face presiuni asupra mea. O să cer şi eu DNA să-l ancheteze", mai spune şeful LPF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite